هنرفردی

آموزش هنرهای عمومی

هنرفردی

آموزش هنرهای عمومی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

در مطلب قبلی در ادامه آموزش های آسان آشپزی با دانلود 3 تا از بهترین و جدیدترین کتابهای آموزش آشپزی رایگان در خدمت شما بودیم. در این پست می خواهیم نحوه پخت دلمه بادمجان فوق العاده ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. 

هنر آشپزی یکی از هنرهای اصیل و شناخته شده ایرانیان است. دلمه بادمجان غذایی لذیذ و متنوع است که می توانید این غذا را حتی برای مجالس و مهمانی های خود آماده کنید. چنانچه شما هم هوس دلمه بادمجان کرده اید و می خواهید این غذا را در منزل برای خود تهیه کنید پس این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

دستور تهیه دلمه بادمجان:

دلمه-بادمجان1

مرحله 1: ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن ها را بدون آسیب زدن به دیواره داخلی بادمجان، خالی کرده و مقداری نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی بادمجانها کشیده شود.

مرحله 2: لپه ها را که از شب قبل خیسانده بودید، درون قابلمه ای ریخته و نیم پز کنید.

ادامه این آموزش آشپزی را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری و گام به گام طرز تهیه دلمه بادمجان

  • ۹۷/۱۱/۰۹
  • صدف کرامتی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی