در مطلب قبلی در ادامه آموزش های آسان آشپزی با دانلود 3 تا از بهترین و جدیدترین کتابهای آموزش آشپزی رایگان در خدمت شما بودیم. در این پست می خواهیم نحوه پخت دلمه بادمجان فوق العاده ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
هنر آشپزی یکی از هنرهای اصیل و شناخته شده ایرانیان است. دلمه بادمجان غذایی لذیذ و متنوع است که می توانید این غذا را حتی برای مجالس و مهمانی های خود آماده کنید. چنانچه شما هم هوس دلمه بادمجان کرده اید و می خواهید این غذا را در منزل برای خود تهیه کنید پس این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.
دستور تهیه دلمه بادمجان:
مرحله 1: ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن ها را بدون آسیب زدن به دیواره داخلی بادمجان، خالی کرده و مقداری نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی بادمجانها کشیده شود.
مرحله 2: لپه ها را که از شب قبل خیسانده بودید، درون قابلمه ای ریخته و نیم پز کنید.
ادامه این آموزش آشپزی را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۷/۱۱/۰۹